top of page

Disco Dance Classics Party voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout

Ook geschikt voor uw feest, evenement, verjaardag, trouwfeest, buurtfeest, tentfeest, bedrijfsfeest, braderie of business event !

Disco Dance Classics Party

We nemen je mee naar de tijd van de jaren 70, 80 en 90. Terug in die tijd bezorgen we jou en je gasten een onvergetelijke avond waar nog lang over gesproken zal worden. Disco Dance Classics Party: Het feest waar enkel en alleen de superhits te horen zijn  !
Disco Dance Classics Party Muziek

 

Wie kent ze niet… die overbekende Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan?Bij de Disco Dance Classics Party hoor je de beste, de lekkerste en de meest vette hits uit de 70′s, 80′s & 90′s. We nemen je terug naar de tijd van  Fel Gekleurde Outfits, Plateauzolen, Afrokapsels, Wijde Broekspijpen, Glitter en Glamour. Niets is te gek bij de Disco Dance Classics Party.

Hier mag én kan je helemaal los gaan!

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

De show

 

Je zorgt zelf voor een goede locatie, nodigt leuke mensen uit. En wij zorgen voor lekkere muziek klinkend uit een goede geluidsinstallatie* en kleden de zaal desgewenst helemaal aan met (heel veel) licht effecten. En dragen zo bij aan een sfeer waar je lekker los kunt gaan.

Wil je het echt compleet boek dan de XXL versie​. Wij zorgen dan voor de spiegelbollen, scanners (4x), movingheads (2x) en nog meer.Eenvoudiger ? Dat kan ook !  Meer weten → Gewoon bellen !

06 - 36 31 97 86    of    mail: party-discoshow@home.nl
 

Disco Dance Classics Event

 

De Disco Dance Classics Events staan voor alles wat er in de jaren 70, 80 en 90 plaatsvond. De zaal wordt omgetoverd tot een groot feestpaleis. Spiegelbollen draaien op volle toeren, bekende videobeelden van ‘toen’ komen langs en natuurlijk liggen echte verlichte dansvloeren voor je klaar. 


Met een groot team zorgen wij er voor dat het Disco Dance Classics Event staat als een huis. Eenvoudiger ? Dat kan ook ! 

Meer weten → Gewoon bellen !

06 - 36 31 97 86    of    mail: party-discoshow@home.nl

bottom of page