top of page

Drive in show / DJ Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren,  

Drive in Show Vught, FeestDJ Vught, feestdj Haaren, Drive in Show Haaren, drive in show Helvoirt

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, braderie, 

trouwfeest, verjaardag, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren e.o.

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-youtube

 

Allround DJ

Als Allround DJ verzorg ik al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van menig trouwfeest, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, tentfeest en meer. Ook ben ik een ervaren DJ op Disco Dance Classics Party's, 80's & 90's Party's, Foute Feesten en Hollandse feest avonden. Mijn doel is dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren en omgeving.

 

Eigen professionele geluids- en lichtinstallatie

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder.

 

Dus....... heeft u binnenkort een bruiloft , tuinfeest, verjaardag, bedrijfsfeest- themafeest, of iets anders te vieren; laat het ons weten ! Een goed en eerlijk advies is gratis en een offerte altijd vrijblijvend !  Bel of mail voor meer informatie

 

 

Bel met 

06-36319786

Drive in Show Vught, FeestDJ Vught, feestdj Haaren, Drive in Show Haaren, drive in show Helvoirt
DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN VUGHT, HELVOIRT, CROMVOIRT, HAAREN EN OMGEVING.

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Vught, Cromvoirt ?

DJ voor een feest in Vught, Cromvoirt 

DJ voor een bruiloft in Vught, Cromvoirt

DJ voor een bedrijfsfeest in Vught, Cromvoirt

DJ voor een verjaardag in Vught, Cromvoirt

Drive in Show voor een feest in Vught, Cromvoirt

Drive in Show voor een bruiloft in Vught, Cromvoirt

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Vught, Cromvoirt

Drive in Show voor een verjaardag in Vught, Cromvoirt

of zoek je een DJ of Drive in Show in Helvoirt, Haaren ?

DJ voor een feest in Helvoirt, Haaren

DJ voor een bruiloft in Helvoirt, Haaren

DJ voor een bedrijfsfeest in Helvoirt, Haaren

DJ voor een verjaardag in Helvoirt, Haaren

Drive in Show voor een feest in Helvoirt, Haaren

Drive in Show voor een verjaardag in Helvoirt, Haaren

Drive in Show voor een bruiloft in Helvoirt, Haaren

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Helvoirt, Haaren

bottom of page