top of page

Drive in show / DJ  Dussen, Wijk en Aalburg, Eethen, Veen e.o.

Drive in Show Eethen, FeestDJ Eethen, feestdj Dussen, Drive in Show Dussen, Drive in Show Veen

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, braderie, 

trouwfeest, verjaardag, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Dussen, Wijk en Aalburg, Eethen, Veen e.o.

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
Drive in Show Eethen, FeestDJ Eethen, feestdj Dussen, Drive in Show Dussen, Drive in Show Veen
DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN WIJK EN AALBURG, VEEN, EETHEN, DUSSEN, ANDEL EN OMGEVING.

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Wijk en Aalburg, Veen ?

DJ voor een feest in Wijk en Aalburg, Veen

DJ voor een bruiloft in Wijk en Aalburg, Veen

DJ voor een verjaardag in Wijk en Aalburg, Veen

DJ voor een bedrijfsfeest in Wijk en Aalburg, Veen

Drive in Show voor een feest in Wijk en Aalburg, Veen

Drive in Show voor een bruiloft in Wijk en Aalburg, Veen

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Wijk en Aalburg, Veen

Drive in Show voor een verjaardag in Wijk en Aalburg, Veen

of zoek je een DJ of Drive in Show in Dussen, Eethen ?

DJ voor een feest in Dussen, Eethen

DJ voor een bruiloft in Dussen, Eethen

DJ voor een bedrijfsfeest in Dussen, Eethen

DJ voor een verjaardag in Dussen, Eethen

Drive in Show voor een feest in Dussen, Eethen

Drive in Show voor een verjaardag in Dussen, Eethen

Drive in Show voor een bruiloft in Dussen, Eethen

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Dussen, Eethen

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

bottom of page