top of page

Drive in show / DJ Rosmalen, Empel, Hintham, Engelen 

Drive in Show Rosmalen, FeestDJ Rosmalen, feestdj Empel, Drive in Show Hintham, drive in show Engelen

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, braderie, 

trouwfeest, verjaardag, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Rosmalen, Empel, Hintham, Engelen e.o.

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-youtube

 

Allround DJ

Als Allround DJ verzorg ik al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van menig trouwfeest, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, evenement, tentfeest en meer. Ook ben ik een ervaren DJ op Disco Dance Classics Party's, 80's & 90's Party's, Foute Feesten en Hollandse feest avonden. Mijn doel is dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest in Rosmalen, Empel, Hintham, Engelen en omgeving.

 

Eigen professionele geluids- en lichtinstallatie

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder.

 

Dus....... heeft u binnenkort een bruiloft , tuinfeest, verjaardag, bedrijfsfeest- themafeest, of iets anders te vieren; laat het ons weten ! Een goed en eerlijk advies is gratis en een offerte altijd vrijblijvend !  Bel of mail voor meer informatie

 

 

Bel met 

06-36319786

Drive in Show Rosmalen, FeestDJ Rosmalen, feestdj Empel, Drive in Show Hintham, drive in show Engelen
DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN ROSMALEN, EMPEL, HINTHAM, ENGELEN EN OMGEVING.

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Rosmalen, Hintham ?

DJ voor een feest in Rosmalen, Hintham 

DJ voor een bruiloft in Rosmalen, Hintham

DJ voor een bedrijfsfeest in Rosmalen, Hintham

DJ voor een verjaardag in Rosmalen, Hintham

Drive in Show voor een feest in Rosmalen, Hintham

Drive in Show voor een bruiloft in Rosmalen, Hintham

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Rosmalen, Hintham

Drive in Show voor een verjaardag in Rosmalen, Hintham

of zoek je een DJ of Drive in Show in Empel, Engelen ?

DJ voor een feest in Empel, Engelen

DJ voor een bruiloft in Empel, Engelen

DJ voor een bedrijfsfeest in Empel, Engelen

DJ voor een verjaardag in Empel, Engelen

Drive in Show voor een feest in Empel, Engelen

Drive in Show voor een verjaardag in Empel, Engelen

Drive in Show voor een bruiloft in Empel, Engelen

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Empel, Engelen

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

bottom of page