top of page

Nieuwtjes, informatie en meer over de Party-Discoshow.nl

Ondertussen ben ik al weer bijna 20 jaar DJ. En nog steeds ga ik graag naar een feest, misschien wel jouw feest. De sfeer, de locatie en het feestgangers maken de avond vaak zo compleet dat ze mij soms de tijd doen vergeten. De kick van een volle dansvloer waarop alle gasten uit hun dak gaan geeft mij als dj zoveel energie.

Nu wil ik hier nog iets extra's aan toe voegen middels deze blog. Hier plaats ik nieuwtjes, informatie, belevenissen, tips en andere leuke dingen. Dit om je te informeren en meer.

Party-Discoshow Drive in Show Drunen DJ.jpg

#feestdj #allround #dj #drunen #joesvanhees #party #volledansvloer

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page