top of page

Chalet Fontaine overgenomen !

Goed nieuws voor alle trouwlustigen en feestvierders uit Kaatsheuvel en omgeving !

Het befaamde partycentrum Chalet Fontaine en cateringbedrijf Maison Luuk hebben een nieuwe eigenaar. Timo en Danny Veenendaal, horecaondernemers uit Amersfoort, gaan de uitdaging aan. De broers exploiteren op dit moment al 7 partycentra in Midden-Nederland en zijn tevens eigenaar van een ISO-gecertificeerd catering- en partyverhuurbedrijf gevestigd in Amersfoort. ‘Wij zijn enorm trots dat wij nu ook in Brabant kunnen starten,’ vertelt Timo Veenendaal. ‘Chalet Fontaine & Maison Luuk gaan op dezelfde exclusieve manier door maar er komt ook een basic variant in de voorste zaal. In deze tijd moet je de gasten een keuze kunnen bieden. Vanaf heden bestaat dus de mogelijkheid om, naast het vertrouwde luxe concept, ook een “eenvoudiger en dus goedkoper” feest te geven terwijl de kwaliteit vanzelfsprekend gewaarborgd blijft,’

Vijfentwintig jaar geleden, in 1989, werd in de oude dokterswoning aan de Hoofdstraat begonnen aan een heel mooi imperium dat Chalet Fontaine heet. Na forse verbouwingen en diverse hoogte- en dieptepunten staat er een hypermodern partycentrum waar 20 tot 1000 personen feest kunnen vieren of een andere bijeenkomst kunnen houden.

552u5280_447x337.jpg

Voor meer informatie: Chalet Fontaine & Maison Luuk Hoofdstraat 4 5171 DD Kaatsheuvel T. 0416-272 333 www.chaletfontaine.nl

#chaletfontaine #feestzaal #kaatsheuvel #trouwen #bruiloft #trouwfeest

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page