top of page

Waar kan ik het beste mijn feest vieren ?

midden brabant.jpg
Deze vraag word mij regelmatig gesteld. En hoewel ik in de afgelopen twintig jaar op veel locaties heb mogen draaien vind ik het altijd weer moeilijk om mensen te zeggen waar ....... Om mensen toch een beetje te helpen bij hun keuze heb ik sinds een goed jaar al een overzicht van leuke feestzalen op mijn website geplaatst. Per woonplaats geef ik de bij mij bekende feestlocaties weer en probeer ik middels foto's en teksten een beeld te geven van de betreffende horeca in een plaats.

En met succes ! Op basis van zowel google analytics als ook leuke reacties van horeca ondernemers zie ik dat de pagina's hun werk doen.

Wil ook jij meer weten waar je goed kunt feesten in de regio. Check dan gewoon deze website. Je treft er veel informatie aan over feestzalen / feestlocaties in Drunen, Elshout, Den Bosch, Vlijmen, Vught, Oisterwijk, Haaren, Udenhout, Berkel Enschot, Hilvarenbeek, Tilburg, Helvoirt, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heusden, Wijk en Aalbrug, Almkerk, Giessen, Dussen, Raamsdonkveer, Made, Waalwijk, Waspik, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Oosterhout, Dongen, Made, Breda, Rijen en Goirle.

#feestlocatie #feestzaal #partycentrum #drunen #elshout #denbosch #vlijmen #vught #oisterwijk #haaren #udenhout #berkelenschot #hilvarenbeek #tilburg #helvoirt #nieuwkuijk #haarsteeg #hedikhuizen #heusden #wijkenaalbrug #almkerk #giessen #dussen #raamsdonkveer #made #waalwijk #waspik #sprangcapelle #kaatsheuvel #loonopzand #demoer #oosterhout #dongen #breda #rijen #goirle #horeca

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page