top of page

Weer heel veel hitlijsten op de radio aan het einde van 2014

Je kunt er niet omheen: de hitlijsten op de radio aan het einde van het jaar. Zo heb je de Top 1000 allertijden, iTunes Top 500 en de bekendste: de Top 2000.

Top 2000

De Top 2000 wordt uitgezonden op Radio 2 en bestaat 35 jaar. De hitlijst is non-stop te horen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Via internet werd dit jaar 3,8 miljoen keer gestemd en volgens de organisatie waren er opvallend veel jonge stemmers. Toch bestaat de top 3 uit nummers van meer dan 35 jaar oud. De TOP2000 heeft daarbij ook een nieuwe nummer 1 gekregen. De meeste stemmen gaan dit jaar naar Hotel California van The Eagles die daarmee Bohemian Rapsody van Queen verjaagd van deze plaats. De rest van de lijst is nog niet bekend. Alle 2000 liedjes uit de Top 2000 worden tussen Kerstmis en Oud en Nieuw uitgezonden op Radio 2. http://www.radio2.nl/top2000

Top 1000 Allertijden

Van 5 tot en met 13 december staat jouw Radio Veronica helemaal in het teken van de lijst der lijsten: de Top 1000 Allertijden! Lees mee met de lijst of download hier de lijst als .pdf. Wil je meer weten over de lijst? Check dan de facts, lees meer over de populairste artiesten of kijk wat dit jaar de oudste & nieuwste hits in de lijst zijn. Kun je geen genoeg krijgen van de Top 1000 Allertijden? Bekijk de Top 1000 Allertijden dan nu ook op Veronica TV of geniet via Spotify van de beste hits ooit gemaakt!

top1000_luister_bbv_thuisbezorgd-14182.jpg

iTunes Top 500

Het jaar 2014 zit er weer bijna op en dat betekent dat we massaal gaan terugblikken met z'n allen. Vandaag krijgen we antwoord op de vraag welke muziek er (tot nu toe) het meest gedownload is. iTunes heeft zojuist de Best of iTunes 2014/A>-lijst onthuld. Dit zijn de populairste apps, nummers en albums die er gedownload zijn het afgelopen jaar. 'Happy' van Pharrell Williams is het meest gedownloade nummer, op de voet gevolgd door 'Calm After The Storm' van The Common Linnets. Maar er kan nog van alles veranderen! Alle downloads van de laatste weken van het jaar tellen nog gewoon mee voor de iTunes Top 100 die je aan het eind van dit jaar op Q-music gaat horen.

#top2000 #top1000allertijden #itunes

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page