top of page

Carnaval 2015 bij Wijnand: 't Is een bont feest geweest

Ook dit jaar was het weer 4 dagen feest bij Partycentrum Wijnand van Delft. Een top-feest. Meer dan 4750 feestvierders bezochten het grootste feestpaleis van Dwergonië. (Drunen) Een geweldige bonte stoet.

Daar waar Ad van Heeswijk en Maarten Visser de Waeghenburght onveilig maakten, was het De Party-Discoshow met Feest Dj Joes van Hees die Old skool en Dance Classics draaide in de 2e zaal van dit grote partycentrum.

DSC_0431_edited.JPG

DSC_0320_edited.JPG

#2015 #carnaval #drunen #advanheeswijk #maartenvisser #joesvanhees #smaekcafé #dj #AllroundDJ #DriveinShow #feestDJ

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page