top of page

Koningsdag in Drunen: een groot Oranje feest !

Koningsdag 2015 in Drunen was weer een mooie dag met een geweldig Oranje einde. Net als in 2014 werd de dag afgesloten met het meezingfestijn "Drunen Zingt en Swingt" en ook dit jaar was het weer een schot in de roos. Ondanks het koude weer stonden er enkele honderden Drunenaren op het gezellige Raadhuisplein. Ze zongen mee met Vriendenkoor met een lach en een traan, Het GROOT Dwergonisch en Luc van Laar. Rond 21.00 verscheen daarnaast ook nog Johnny Gold. Een geweldige B-Artiest die zeker niet doorgaat voor Moeders ideale schoonzoon. Presentator en later DJ Joes van Hees was verantwoordelijk voor de presentatie van de gehele dag.

johnny-gold.jpg


Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page