top of page

Zomerfeest 2015; Jij bent er toch ook bij ?

Creative-PME organiseert in samenwerking met de gezamenlijke Horeca Raadhuisplein en Party-Discoshow.nl dit jaar voor de tweede keer Zomerfeest Drunen.

De grootste reünie van Drunen, misschien wel het gezelligste feest van het jaar.

Zaterdagavond 29 Augustus vieren we vanaf 17.00 uur samen nog één keer de zomer. Op deze laatste zaterdagavond van de zomervakantie gaan we nog één keer dansen op die geweldige vakantieplaat, neuzen we nog één keer langs al die kraampjes op de Hippiemarkt, genieten we nog na van een geweldige Jeugdvakantievreugd week en ontmoeten vrienden en oude bekenden elkaar op en rond het Raadhuisplein in het centrum van Drunen.Een groot terras, een mega BBQ, demonstraties, een springkussen, een draaimolen en heel veel muziek. Je gaat het allemaal aantreffen. En natuurlijk zetten we de winnaars van de Jeugdvakantievreugd wedstrijden in het zonnetje.

- Nog één keer BBQ-en

- Nog één keer dansen op die leuke vakantie hit

- Nog één keer snuffelen op de Hippie markt

- Nog één keer springen op het springkussen

- Nog één keer in de draaimolen

- Nog één keer laat naar bed

- Nog één keer samen met iedereen vakantie vieren

- Nog één keer ………

En … net als vorig jaar wil Jeugd Vakantie Vreugd Drunen de speel en doe week afsluiten met een prijsuitreiking en een tombola.

Zomerfeest Drunen wordt georganiseerd en aangeboden aan Jeugd Vakantievreugd als feestelijk afsluiting van de speel- en doeweek. Dit alles door de gezamenlijke Horeca Raadhuisplein, GROTEBBQ en Creative-PME.

#Zomerfeest #fouteparty #foutemuziek #AllroundDJ #drunen #DriveinShow #feest #organiseren

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page