top of page

Allemaal een feestelijk en gezond 2016 !

Eigenlijk gek dat we mekaar vooral op 1 januari zo traditioneel de beste wensen toewensen. Vele zijn immers nog beneveld van de champagne, in de wolken van het krijgen van al die zoenen, nog niet bekomen van de het vuurwerkgeweld in de lucht. Althans zo was het bij mij :)

Daarom wens ik jullie vandaag... nuchter, met twee benen op de grond en weer een beetje herstellende van een stijve nek en de naweeën van een knallend uiteinde allemaal een succesvol, feestelijk maar vooral gezond 2016.

Oh ja ...... en voor al die jaren erna geld natuurlijk het zelfde.

Enne ... tot op het volgende feestje:

Carnaval 2016

Partycentrum Wijnand van Delft en Partycentrum Remise Drunen..

#2016 #feest #carnaval #wijnandvandelft #remise

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page