top of page

27 april weer groot feest op het Raadhuisplein in Drunen

OUDERWETS FEEST OP HET RAADHUISPLEIN Na het grote succes in 2014 en 2015 presenteren wij u graag wederom "Drunen Zingt en Swingt" op het Raadhuisplein. Een meezingfestijn voor jong en oud dat uit moet gaan groeien tot het gezelligste Foute Oranjefeest in de regio Midden-Brabant. Wil ook jij deze geweldige afsluiter van Koningsdag in Drunen meemaken. Zorg dan dat je om 18:30 uur klaar staat.

Het lijkt een beetje vreemd, een plein vol zingende mensen. Maar na een paar nummers sta je gegarandeerd luidkeels mee te zingen. Een koor zingt voor en de mensenmassa zingt de liedjes mee. Om het je gemakkelijk te maken worden er krantjes met de teksten van de nummers uitgedeeld. Je hoeft dus niet dagen van tevoren de teksten uit je hoofd te gaan leren. Vele bekende, oude en nieuwe liedjes komen voorbij. Stuk voor stuk gezellig en meezingbaar !

Dit jaar met het Dwergonisch Mannenkoor en Pocket RockIt als koren

Daarop nemen de Great Guys je mee naar de swinging 70's en ook dit jaar kennen we natuurlijk een geweldige afsluiter in de vorm van de De Dorini's

Na negenen gaat het feestje over naar een ware Oranjeparty. Samen gaan we op het Raadhuisplein, dat is omgetoverd tot een waar feestpaleis, lekker dansen, swingen en feesten. DJ Joes van Hees verzorgt een ware Foute Party met zijn Party-Discoshow.nl

#Koningsdag #Oranje #feest #Drunen #lekkerdansen #swingen

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page