top of page

Twee keer de 80 van de Langstraat in Drunen; Dat wordt een geweldig feest !

De 80 van de Langstraat begon ooit als kleinschalige wandeltocht met 168 startende deelnemers. Nu, 30 jaar later, is De 80 uitgegroeid tot een fenomeen. Dit alles dankzij een doelgerichte werkwijze, het vertrouwen van lopers, de inzet van honderden vrijwilligers en een niet aflatend enthousiasme van toeschouwers. Langzaam veranderde de tocht in een waar volksfeest.

Raadhuisplein Drunen

Op dit centrale plein in Drunen zijn we ondertussen aangeland bij de 5e Editie alwaar wij (PARTY-DISCOSHOW.NL) samen met de Horeca van de doorkomst een geweldig feest willen maken. En dat lukt ieder jaar weer. Dit jaar mogen we een maatje groter. En de naar verwachting bijna 3000 lopers passeren het Raadhuisplein in Drunen TWEE keer.

Het Raadhuisplein wordt omgedoopt tot PLEIN van de 80's. Samen met collega DJ Maarten Visser en LJ Jan Willem Broere gaan veel lekkere 80's muziek draaien en samen met het publiek natuurlijk de lopers aanmoedigen.

Kom jij ook ?

We starten op 21.00 uur en eindigen rond de klok van 03.00 uur

#80vandeLangstraat #Drunen #Doorkomst #feest #DjJoesvanHees #DJMaartenVisser

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page