top of page

Themashows voor een feest, bedrijfsfeest, evenement, braderie, verenigingsavond, business event

Drive in Show Drunen, Drive in Show Den Bosch, Drive in Show Waalwijk, Drive in Show Tilburg, Feest

Themashows voor ook uw feest, evenement, bedrijfsfeest, braderie, business event.

Met alleen de lekkerste vakantiemuziek

Swingen op de meest zwoele platen van dit moment en natuurlijk op de vakantiehits van voorheen. Het foute uur ontbreekt niet !! 

 

Trek je zomeroutfit aan.. Breng je beste vakantiehumeur mee en ga uit je dak !

Bijzonder geschikt als thema voor een evenement, personeelsfeest, verenigingsavond, buurtfeest of gewoon je verjaardag !

Met alleen platen uit de periode 1980 - 1999 !

We nemen je mee naar de tijd van de jaren 80 en 90. De tijd van de buttons, hanekammen, gabbers, Rubiks cube, Commodore 64 en Donkey Kong. Terug in die tijd bezorgen we jou en je gasten een onvergetelijke avond waar nog lang over gesproken zal worden.

Bijzonder geschikt als thema voor een evenement, personeelsfeest, verenigingsavond, buurtfeest of gewoon je verjaardag !

Fout, Fauter, Vautst

Kan het Foute Uur voor jou maar niet lang genoeg duren? En houd je wel van een feestje? Boek dan nu de Party-Discoshow.nl met de "De foute editie" en maak van jullie evenement of feest HET foutste feest van het jaar. 

Bijzonder geschikt als thema voor een evenement, personeelsfeest, verenigingsavond, buurtfeest of gewoon je verjaardag !

70's, 80's and 90's 

We nemen je mee naar de tijd van de jaren 70, 80 en 90. Terug in die tijd bezorgen we jou en je gasten een onvergetelijke avond waar nog lang over gesproken zal worden. Disco Dance Classics Party: Het feest waar enkel en alleen de superhits te horen zijn  !

Bijzonder geschikt als thema voor een evenement, personeelsfeest, verenigingsavond, buurtfeest of gewoon je verjaardag !

Alleen de grootste Nederlandse Hits

De "Holland Party rijd 'm maar binnen show" is een 4,5 uur durende show met heel veel Nederlandstalige muziek! In een geheel Hollands (oranje) decor zorgen wij voor een onvergetelijk Hollands feestje. Herkenbare, vooral Nederlandse, platen voor jong en oud voeren de boventoon tijdens deze show. De muziekkeuze kan uiteraard aangepast worden aan de wensen van het publiek bijvoorbeeld met muzikale uitstapjes  richting top 40, dance-classics, salsa of rock & roll. Ons doel: een echt Hollands feestje.......................

Bijzonder geschikt voor Koningsdag, of als thema voor een buurtfeest verenigingsavond of gewoon je verjaardag !

Please reload

Bel ons voor meer informatie

06 - 36 31 97 86

Bedrijfsfeesten, Evenementen, Special Events, Koningsdag, Koninginnedag, Personeelsfeesten, Clubfeesten, Corporate Events, Braderie, Jaarmarkt

DJ voor braderie in Drunen, DJ voor braderie in Waalwijk, DJ voor braderie in Kaatsheuvel, DJ voor braderie in Den Bosch, DJ voor braderie in Tilburg, DJ voor braderie in Oosterhout, DJ voor braderie in De Moer, DJ voor braderie in Vught, DJ voor braderie in Rosmalen, DJ voor braderie in Vlijmen, DJ voor braderie in De Moer, DJ voor braderie in Heusden, DJ voor braderie in Oisterwijk, DJ voor personeelsfeest in Drunen, DJ voor personeelsfeest in Waalwijk, DJ voor personeelsfeest in Kaatsheuvel, DJ voor personeelsfeest in Den Bosch, DJ voor personeelsfeest in Tilburg, DJ voor personeelsfeest in Oosterhout, DJ voor personeelsfeest in De Moer, DJ voor personeelsfeest in Vught, DJ voor personeelsfeest in Rosmalen, DJ voor personeelsfeest in Heusden, DJ voor personeelsfeest in Oisterwijk, DJ voor bruiloft in Vlijmen, DJ voor bedrijfsfeest in Drunen, DJ voor bedrijfsfeest in Waalwijk, DJ voor bedrijfsfeest in Kaatsheuvel, DJ voor bedrijfsfeest in Den Bosch, DJ voor bedrijfsfeest in Tilburg, DJ voor bedrijfsfeest in Oosterhout, DJ voor bedrijfsfeest in De Moer, DJ voor bedrijfsfeest in Vught, DJ voor bedrijfsfeest in Rosmalen, DJ voor bedrijfsfeest in Heusden, DJ voor bedrijfsfeest in Oisterwijk DJ voor braderie in Drunen, DJ voor braderie in Waalwijk, DJ voor braderie in Kaatsheuvel, DJ voor braderie in Den Bosch, DJ voor braderie in Tilburg, DJ voor braderie in Oosterhout, DJ voor braderie in De Moer, DJ voor braderie in Vught, DJ voor braderie in Rosmalen, DJ voor braderie in Vlijmen, DJ voor braderie in De Moer, DJ voor braderie in Heusden, DJ voor braderie in Oisterwijk, DJ voor personeelsfeest in Drunen, DJ voor personeelsfeest in Waalwijk, DJ voor personeelsfeest in Kaatsheuvel, DJ voor personeelsfeest in Den Bosch, DJ voor personeelsfeest in Tilburg, DJ voor personeelsfeest in Oosterhout, DJ voor personeelsfeest in De Moer, DJ voor personeelsfeest in Vught, DJ voor personeelsfeest in Rosmalen, DJ voor personeelsfeest in Heusden, DJ voor personeelsfeest in Oisterwijk, DJ voor bruiloft in Vlijmen, DJ voor bedrijfsfeest in Drunen, DJ voor bedrijfsfeest in Waalwijk, DJ voor bedrijfsfeest in Kaatsheuvel, DJ voor bedrijfsfeest in Den Bosch, DJ voor bedrijfsfeest in Tilburg, DJ voor bedrijfsfeest in Oosterhout, DJ voor bedrijfsfeest in De Moer, DJ voor bedrijfsfeest in Vught, DJ voor bedrijfsfeest in Rosmalen, DJ voor bedrijfsfeest in Heusden, DJ voor bedrijfsfeest in Oisterwijk

bottom of page