top of page

DJ Drive in Show Sexy feest, Swingers party, Burlesque, zwoel

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, foute sexy party, swingersavond of burlesque clubfeest

Allround en ervaren voor een geslaagd privé feest !
Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Daarbij zijn we door persoonlijke ervaringen en de vele feesten ondertussen behoorlijk wat gewend. En snappen we wat privé moet blijven. So Eyes wide shut and only Fun 4 Everybody! En wil je de B.I.T.C.H. uithangen.. be our guest!

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 en EDM tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-youtube

 

Eigen professionele geluids- en lichtinstallatie

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder.

 

Dus....... heeft u binnenkort een clubavond, een zwoel tuinfeest, een stoute verjaardag, een feest met een lekker sexy thema, of iets anders te vieren; laat het ons weten ! Een goed en eerlijk advies is gratis en een offerte altijd vrijblijvend !  Bel of mail voor meer informatie

 

 

Bel met 

06-36319786

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen

DJ voor een burlesque party

DJ voor een sexy feest 

DJ voor een zwoele tuinparty

DJ voor een swingers feest 

bottom of page