top of page

Voor jouw stoute feest, foute sexy party, swingersavond of burlesque clubfeest

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Daarbij zijn we door persoonlijke ervaringen en de vele feesten ondertussen behoorlijk wat gewend. En snappen we, wat privé moet blijven. So Eyes wide shut and only Fun 4 Everybody! En wil je de B.I.T.C.H. uithangen.. be our guest!

Ruime keus in muziekstijlen

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 en EDM tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

 

Eigen professionele geluids- en lichtinstallatie

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluid set welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, rook- of bellenblaasmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder.

 

Dus....... heeft u binnenkort een clubavond, een zwoel tuinfeest, een stoute verjaardag, een feest met een lekker sexy thema, of iets anders te vieren; laat het ons weten ! Een goed en eerlijk advies is gratis en een offerte altijd vrijblijvend !  Bel of mail voor meer informatie

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen
bottom of page