top of page
Faute party

DE FAUTE PARTY

Kan het Foute Uur voor jou maar niet lang genoeg duren? En houd je wel van een feestje? Boek dan nu de Party-Discoshow.nl met de "DE FAUTE PARTY" en maak van jullie evenement of feest HET foutste feest van het jaar. 

feesten

De Foute Party-Discoshow staat garant voor feest, hoe fouter hoe beter. Met een fout decor, een foute dj en de foute muziek van o.a. de Village People, Marianne Rosenberg, Boney M, Jan Smit, Luv, Gerard Joling, Captian Jack, Venga Boys, Dune, Paul Elstak, Dolly Dots, Snap, Abba, Red-Nex, Kool and the Gang of bijvoorbeeld Madness gaat het dak er echt af.

Deze show wordt verzorgd door een ervaren Foute-Dj die dankzij zijn ervaring perfect kan inspelen op het aanwezige publiek.

Uiteraard kunnen u en uw gasten altijd verzoekjes indienen bij hem.

Fout, fouter, foutst

Een fouter dan fout feest !

Dat doe je zo:

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een strakke catsuit rond te lopen met make up in maffe kleuren. Of kies je liever voor een campingsmoking, compleet met gouden ketting, Nike air max en een echt matje in de nek? Dan is dit jouw kans ! 

Bereid je voor voor het meest foute feest van het jaar! Denk aan Maaskantje, de gouwe ouwe disco nichten van the Village People of  de vloeiende bewegingen van de dames van LUV en de Dolly Dots. Maak de avond kompleet met broodjes bakpao en gefrituurde bounty’s, bierkrat stapelen en of tuinkabouter werpen! Of ontdekken jullie een stoute versie?


Een beetje verliehieeeeeefd! Valse kraaien gaan er niet beter van zingen, maar de gezelligheid neemt toe.  Zing mee met je favoriete foute feestplaten, haak in en dans! Hak mee met de Party Animals of DJ Paul Elstak. ‘Dans je de hele nacht met mij, als dit een droom is….lalalalalalaa!”bottom of page