top of page

FEESTEN

THUIS OF OP LOCATIE

Bijzondere momenten zijn er om gevierd te worden. Maar vier je het deze keer weer thuis of toch liever ergens anders? Wij vertellen je graag waar je op moet letten bij deze keuze. Ook geven we je een aantal originele ideeën om een feest te vieren. Als laatste zetten we alle voor- en nadelen voor je op een rij om het zelf te verzorgen of juist uit te besteden. Lees verder voor onze tips!

Een feestje thuis vieren

Een persoonlijk feestje in je eigen omgeving hoeft zeker niet saai te zijn. Ook is het vaak goedkoper, intiemer en hoef je je niet druk te maken om de tijd. Zeker wanneer je beschikt over een grote schuur of tuin. Wel moet je nadenken over het type feest dat je voor ogen hebt. Kies je voor een barbecuefeest dan is een kampvuur en een bar met speciaalbier  een originele toevoeging. Wil je juist het leven vieren met vrienden en helemaal uit je dak gaan dan is een RAVE BUNKER een geweldige optie.

cd56d52e-0cf4-4383-9538-54728d85006f.webp
IMG20240518161651.jpg

​Groots uitpakken of gezellig samenzijn: een feestje op locatie

Een verjaardag thuis brengt naast gezelligheid ook best veel geregel en rommel met zich mee. En als je 30 wordt, kun je iedereen uitnodigen in je favoriete kroeg. Om je gasten niet op kosten te jagen, kun je hen vragen om geen cadeaus mee te nemen. En jij betaalt de eerste twee rondjes en de bittergarnituur! Ook als je je huwelijksjubileum viert, zijn er heel veel mogelijkheden. Huur een restaurant af voor een intiem samenzijn met vrienden en naaste familie. En ga s'avonds lekker los samen met collega's, vrienden en bekenden op een echte feestlocatie. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om

met een aantal dierbaren een weekend weg te gaan naar...... Maar dit kan niet alleen voor jullie zelf maar ook voor je gasten behoorlijk in de kosten lopen. 

bottom of page