top of page
Bruid op trouwfoto

Bruid op trouwfoto

Trouwfoto

Trouwfoto

trouwauto

trouwauto

net getrouwd

net getrouwd

Trouwen in Brabant, Bruidspaar

Trouwen in Brabant, Bruidspaar

Trouwen in Brabant, Bruidspaar, Drunen, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Bruidstaart, trouwlocatie Brabant

Bruidstaart, trouwlocatie Brabant

Trouwen in Brabant, Bruidspaar, Waalwijk, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Mooie bruid in zomer, Den Bosch

Mooie bruid in zomer, Den Bosch

Trouwen in Brabant, Bruid, Den Bosch, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Trouwringen, bruiloft, huwelijk

Trouwringen, bruiloft, huwelijk

Trouwen in Brabant, Bruidspaar, Oisterwijk, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Huwelijk, trouwen, Brabant

Huwelijk, trouwen, Brabant

Trouwen in Brabant, Bruidspaar, Hilvarenbeek, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek

Trouwen in Brabant, Bruidspaar, Vlijmen, DJ, drive in show, bruiloft, trouwfeest

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben waarschijnlijk besloten om te gaan trouwen. Er staat jullie nu dus een drukke tijd te wachten voor het plannen van jullie aanstaande bruiloft. Want jullie trouwdag is niet zo maar een dag, maar natuurlijk een hele speciale. Het is immers jullie bruiloft. Het huwelijk is voor de meeste mensen nog steeds de meest belangrijke en opwindende dag van hun leven en je wilt natuurlijk dat alles gladjes en goed verloopt. De getuigen, het gemeente (stad) huis en mogelijk ook de kerk is net als de feestlocatie geregeld. Nu wellicht alleen de feestavond zelf nog of ben je daar als eerste mee begonnen ? 

​Trouwen, Bruiloft, Huwelijk

Drive in show, DJ voor trouwfeest, huwelijksfeest

Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. Met meer dan 25 jaar ervaring willen we ook jullie feest tot FEEST verheffen. Samen met jullie gasten gaan we er graag een geweldig trouwfeest van maken!  Of jullie nu houden van een traditioneel feest of een meer moderne uitvoering.

Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze PARTY-DISCOSHOW MOVING XXL; een discoshow met meer sfeer en extra's.  Speciaal ontwikkeld voor ook jullie speciale dag.  Vraag er gerust naar !!  In goed overleg met jullie maken we verder een soort muziekvoorselectie. Je kunt hierbij denken aan eigentijdse top-40 muziek, Nederlandstalige muziek, foute disco, rock, rnb, soul, ballads of een mix hiervan. 

Met een zeer uitgebreide collectie titels kunnen jullie gasten voor- en gedurende het feest verzoekjes indienen en kunnen wij het iedereen daardoor naar de zin maken.

Wij zouden er in ieder geval bijzonder trots op zijn om jullie huwelijksfeest muzikaal te mogen omlijsten. Neem contact met ons op wanneer jullie je feest aan het voorbereiden zijn voor wat betreft een prijsindicatie, muziek, licht en beschikbare data.

We zijn bereikbaar via 06 - 36 31 97 86 of mail naar info@party-discoshow.nl


Om een goede prijsopgave te kunnen doen zouden graag willen weten

  • Wanneer jullie gaan trouwen;

  • Waar jullie feesten;

  • Hoeveel gasten jullie verwachten (dit bepaald de grootte van onze geluidsinstallatie);

en natuurlijk --> jullie speciale wensen. 

Groots & luxe 

♦ Professionele apparatuur

♦ Zeer uitgebreide luxe lichtshow met veel bewegend licht en lasers.

♦ Overige mogelijkheden; Rook, spiegelbollen, bellenblaasmachine

♦ Luxe wit lederen "Chesterfield" meubel 

♦ Allround DJ

Gewoon
goed

♦ Professionele apparatuur
♦ Basic lichtshow met LED Parren
♦ Luxe wit lederen "Chesterfield" meubel 

♦ Allround DJ

DJ voor feest in Drunen, DJ voor feest in Waalwijk, DJ voor feest in Kaatsheuvel, DJ voor feest in Den Bosch, DJ voor feest in Tilburg, DJ voor feest in Oosterhout, DJ voor feest in De Moer, DJ voor feest in Vught, DJ voor feest in Rosmalen, DJ voor feest in Vlijmen, DJ voor feest in De Moer, DJ voor feest in Heusden, DJ voor feest in Oisterwijk, DJ voor bruiloft in Drunen, DJ voor bruiloft in Waalwijk, DJ voor bruiloft in Kaatsheuvel, DJ voor bruiloft in Den Bosch, DJ voor bruiloft in Tilburg, DJ voor bruiloft in Oosterhout, DJ voor bruiloft in De Moer, DJ voor bruiloft in Vught, DJ voor bruiloft in Rosmalen, DJ voor bruiloft in Heusden, DJ voor bruiloft in Oisterwijk, DJ voor bruiloft in Vlijmen, DJ voor bedrijfsfeest in Drunen, DJ voor bedrijfsfeest in Waalwijk, DJ voor bedrijfsfeest in Kaatsheuvel, DJ voor bedrijfsfeest in Den Bosch, DJ voor bedrijfsfeest in Tilburg, DJ voor bedrijfsfeest in Oosterhout, DJ voor bedrijfsfeest in De Moer, DJ voor bedrijfsfeest in Vught, DJ voor bedrijfsfeest in Rosmalen, DJ voor bedrijfsfeest in Heusden, DJ voor bedrijfsfeest in Oisterwijk

bottom of page