top of page

All-round DJ Joes van Hees

"Ik laat de muziek het werk doen... Goeie muziek, verzoeknummers en enthousiasme. Dat is het recept voor een volle dansvloer"

Ondertussen ben ik al weer bijna 25 jaar DJ. En nog steeds ga ik graag naar een feest, misschien wel jouw feest. De sfeer, de locatie en het feestgangers maken de avond vaak zo compleet dat ze mij soms de tijd doen vergeten. De kick om alle gasten uit hun dak te zien gaan geeft mij als dj zoveel energie, maar geeft daarmee ook ieder optreden weer een uitdaging. Ik zoek daarbij naar de goeie muziek en vul dit aan met mijn enthousiasme als DJ. Mijn microfoongebruik is afhankelijk van de sfeer en jouw wensen. Want door de juiste nummers te draaien krijg ik ze, ook zonder microfoon gebruik, snel op de vloer. 

Eighties en Nineties Party Drunen

Eighties en Nineties Party Drunen

DJ Joes van Hees (Medium)_edited.png

DJ Joes van Hees (Medium)_edited.png

Edited Image 2013-4-1-10:52:12

Edited Image 2013-4-1-10:52:12

DJ Joes van Hees.jpg

DJ Joes van Hees.jpg

960026_586697048034580_1506160127_n_edited.jpg

960026_586697048034580_1506160127_n_edited.jpg

image835.jpg

image835.jpg

Iedereen danst en geniet!

Doorslaggevend voor een topfeest is de synergie tussen gasten en DJ. Als alles op het juiste moment samenvalt dan ontstaat er een wisselwerking die leidt tot absoluut topfeest. En daar doe ik mijn stinkende best voor. Als DJ ben ik all-round en draai de muziek die jij en jullie gasten willen horen. Verzoekjes mogen daarbij, al bepaal ik of ze passen bij het feest en stijl die we samen hebben afgesproken. Ik houd ook rekening met je gasten: mijn volumeknop kan altijd een standje zachter. Tijdens jullie feest zal ik dus volledig inspringen op jullie wensen en voorkeuren (en die van jullie gasten) Ik draai natuurlijk de hits van nu, de heerlijke Hollandse meezingers en ook de "foute" platen die we allemaal stiekem nooit vergeten zijn.​drive in show
DJ Apparatuur DENON

Afspraken

Ik hecht zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. Maar voordat we zo ver zijn bel eerst even of dat de datum nog open staat. Ik stel mij daarbij graag voor en wie weet ..........

Een drive-in show voor ieder feest

Show zonder zorgen:

De Party Discoshow is een show zonder zorgen: vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt welke nagekomen worden. (inclusief DJ garantie) Ieder feest heeft zijn eigen behoeften en daar springen we op in. We zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn en dat de discoshow ruim op tijd klaar staat voor het feest.  De DJ verzorgt in veel gevallen zelf de op en afbouw en is het aanspreekpunt tijdens het feest.

vitual dj
  • Facebook App Icon
  • Google+ App Icon
  • YouTube Classic

Boekingen en Informatie:
Telefoon: 06-36319786
@-mail: info@party-discoshow.nl

Werkgebied Party-Discoshow.nl

LED UPLIGHTS

Omdat ik het draaien naast mijn normale werk doe en kwaliteit wil leveren draai ik enkel in de volgende plaatsen: Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuijk, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Heusden, Rosmalen, Haarsteeg, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Elshout, Sprang Capelle, Waspik, Made, Tilburg, Udenhout, Dongen, Oosterhout, Geertruidenberg, Breda, Alphen, Riel, Goirle, Gilze en Rijen, De Moer, Rijen, Goirle, Udenhout, Loon op Zand, Wijk en Aalburg, Veen, Giessen, Eethen, Dussen, Ammerzoden, Hedel en omgeving. Dit om lang reizen te voorkomen !

Sfeer!

Collega DJ's en verhuurbedrijven

Ik werk veel samen met collega DJ's zoals DJ Stefan de Hart, DJ Paul Maurix, DJ Dirk Verharen, DJ Ad van Heeswijk, DJ Johan Mauriks, DJ Leon Oomen, DJ Eric Verploegh, Dj Bart van Spijk en de verhuurbedrijven Fabulous Rental, DKB, Van den Berk Stage Equipment, Gotcha. En verder bestaan altijd nog de collega's van Disco Club Q, Tropical Discoshow, Starpower Drive-in Show, Starlight Drive in Show, en The Twodiscjockeys.

bottom of page