top of page

All-round DJ Joes van Hees

"Ik laat de muziek het werk doen... Goeie muziek, verzoeknummers en enthousiasme. Dat is het recept voor een volle dansvloer"

Allround Dj Joes van Hees

Ondertussen ben ik al weer bijna 25 jaar DJ. En nog steeds ga ik graag naar een feest, misschien wel jouw feest. De sfeer, de locatie en het feestgangers maken de avond vaak zo compleet dat ze mij soms de tijd doen vergeten. De kick om alle gasten uit hun dak te zien gaan geeft mij als dj zoveel energie, maar geeft daarmee ieder optreden weer een uitdaging. Mijn muziek en ook mijn microfoongebruik is afhankelijk van de sfeer en jouw wensen. Maar door de juiste nummers te draaien krijg ik ook zonder microfoon gebruik, ze snel op de vloer. 

 

"Iedereen danst en geniet!" Doorslaggevend voor een topfeest is de synergie tussen gasten en DJ. Als alles op het juiste moment samenvalt dan ontstaat er een wisselwerking die leidt tot absoluut topfeest. En daar doe ik mijn stinkende best voor.

 

Draaien doe ik voor de lol / hobby naast mijn normale werk. Ik wil zelf daarbij ook genieten op jullie avond. Genieten van het feest ! En daar doe ik mijn stinkende best voor. Daarom vind ook ik het belangrijk dat we vooraf persoonlijk contact hebben waarbij je feest wordt doorgesproken.

 

Als DJ ben ik all-round en draai de muziek die jij en jullie gasten willen horen. Verzoekjes mogen daarbij, al bepaal ik of ze passen bij het feest en stijl die we samen hebben afgesproken. Tijdens jullie feest zal ik dus volledig inspringen op jullie wensen en voorkeuren (en die van jullie gasten) Ik draai natuurlijk de hits van nu, de heerlijke Hollandse meezingers en ook de "foute" platen die we allemaal stiekem nooit vergeten zijn.​

 

Ik houd rekening met je gasten: mijn volumeknop kan altijd een standje zachter en ook probeer ik alle verzoekjes te draaien. Op die manier heeft iedereen het naar zijn of haar zin en daar gaat het immers om!Omdat ik het draaien naast mijn normale werk doe en kwaliteit wil leveren draai ik enkel in de volgende plaatsen: Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuijk, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Heusden, Rosmalen, Haarsteeg, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Elshout, Sprang Capelle, Waspik, Made, Tilburg, Udenhout, Dongen, Oosterhout, Geertruidenberg, Breda, Alphen, Riel, Goirle, Gilze en Rijen, De Moer, Rijen, Goirle, Udenhout, Loon op Zand, Wijk en Aalburg, Veen, Giessen, Eethen, Dussen, Ammerzoden, Hedel en omgeving. Dit om lang reizen te voorkomen !Ik werk veel samen met collega DJ's zoals DJ Stefan de Hart, DJ Paul Maurix, DJ Dirk Verharen, DJ Ad van Heeswijk, DJ Johan Mauriks, DJ Leon Oomen, DJ Eric Verploegh, Dj Ruud van Beek en de verhuurbedrijven Sunshine online, DKB, Jan Mimpen Licht en Geluid, Van den Berk Stage Equipment, HW Sound Heusden. En verder bestaan altijd nog de collega's van Disco Club Q, Tropical Discoshow, Starpower Drive-in Show, Starlight Drive in Show, The Twodiscjockeys, Gotcha of de jongens van CLG Licht & Geluid.

drive in show
Eighties en Nineties Party Drunen

Eighties en Nineties Party Drunen

DJ Joes van Hees (Medium)_edited.png

DJ Joes van Hees (Medium)_edited.png

Edited Image 2013-4-1-10:52:12

Edited Image 2013-4-1-10:52:12

DJ Joes van Hees.jpg

DJ Joes van Hees.jpg

960026_586697048034580_1506160127_n_edited.jpg

960026_586697048034580_1506160127_n_edited.jpg

image835.jpg

image835.jpg

Afspraken

Ik hecht zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. Maar voordat we zo ver zijn bel eerst even of dat de datum nog open staat. Ik stel mij daarbij graag voor en wie weet ..........

Onze uitgebreide legale muziek collectie (+25.000 nummers) bestaat uit alle grote hits uit de Top-40 van de afgelopen 40 jaar. Nederlandstalig, dance, house, latin, rock 'n roll, dance-classics, nederpop en lekkere rock. Kortom alles is vertegenwoordigd. De muziek die wij ten gehore brengen kan geheel naar je wens worden aangepast.  

 

Zijn er bepaalde nummers die je graag wilt horen, of hebben jullie een speciaal nummer nodig voor de openingsdans, neem even contact met ons op. Wij hebben het nummer vast !

 

Kompleet:

Voor vrijwel ieder feest bieden we een oplossing en dat al vanaf 325 euro. (alleen DJ)  Meest gevraagd is onze Party Discoshow XXL; een complete disco voorzien van geweldig geluid (tot 100-150 personen) en een zeer uitgebreide lichtshow.  Zoek je iets anders, minder spektakel of is uw gezelschap groter.  Ook dat kan;   Standaard zijn we al zeer compleet, maar het kan altijd beter; mooier; uitgebreider; met meer sfeer. Denk eens aan extra lichteffecten, rook-, of bellenblaasmachines.Show zonder zorgen:

De Party Discoshow is een show zonder zorgen: vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt welke nagekomen worden. (inclusief DJ garantie) Ieder feest heeft zijn eigen behoeften en daar springen we op in. We zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn en dat de discoshow ruim op tijd klaar staat voor het feest.  De DJ verzorgt in veel gevallen zelf de op en afbouw en is het aanspreekpunt tijdens het feest.

vitual dj
  • Facebook App Icon
  • Google+ App Icon
  • YouTube Classic

Boekingen en Informatie:
Telefoon: 06-36319786
@-mail: info@party-discoshow.nl

bottom of page