top of page

Drive in show / Allround DJ  
Den Bosch  /  's Hertogenbosch

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, verjaardag, trouwfeest, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Den Bosch, ( 's Hertogenbosch ) 

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

De Party-Discoshow verzorgt al ruim 25 jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

Muziekcollectie

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

De Party-Discoshow drive-in show maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsinstallatie welke aangevuld wordt met krachtige movingheads, (LED)verlichting,  rookmachines of zelfs een verlichte dansvloer. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder.

Klik hier voor meer informatie !

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

DJ voor feest in Vught, DJ voor feest in Rosmalen, DJ voor feest in Vlijmen, DJ voor feest in De Moer, DJ voor feest in Heusden, DJ voor feest in OisterwijkDJ voor feest in Drunen, Drive in show voor feest in Vught, Drive in show voor feest in Rosmalen, DJ voor feest in Vlijmen, Drive in show voor feest in De Moer, Drive in show voor feest in Heusden, Drive in show voor feest in Oisterwijk,DJ voor feest in Waalwijk, DJ voor feest in Kaatsheuvel, DJ voor feest in Den Bosch, DJ voor feest in Tilburg, DJ voor feest in Oosterhout, DJ voor feest in De Moer, , Drive in show voor feest in Drunen, Drive in show voor feest in Waalwijk, Drive in show voor feest in Kaatsheuvel, Drive in show voor feest in Den Bosch, Drive in show voor feest in Tilburg, Drive in show voor feest in Oosterhout, Drive in show voor feest in De Moer, Drive in show voor bruiloft in Drunen, , Drive in show voor bruiloft in Rosmalen, Drive in show voor bruiloft in Heusden, Drive in show voor bruiloft in Oisterwijk, Drive in show voor bruiloft in Vlijmen, Drive in show voor bedrijfsfeest in Drunen, Drive in show voor bedrijfsfeest in Waalwijk, Drive in show voor bedrijfsfeest in Kaatsheuvel, Drive in show voor bedrijfsfeest in Den Bosch, Drive in show voor bedrijfsfeest in Tilburg, Drive in show voor bedrijfsfeest in Oosterhout, Drive in show voor bedrijfsfeest in De Moer, Drive in show voor bedrijfsfeest in Vught, Drive in show voor bedrijfsfeest in Rosmalen, Drive in show voor bedrijfsfeest in Heusden, Drive in show voor bedrijfsfeest in Oisterwijk, Drive in show voor bruiloft in Waalwijk, Drive in show voor bruiloft in Kaatsheuvel, Drive in show voor bruiloft in Den Bosch, Drive in show voor bruiloft in Tilburg, Drive in show voor bruiloft in Oosterhout, Drive in show voor bruiloft in De Moer, Drive in show voor bruiloft in Vught

bottom of page