top of page

DJ, Drive in Show Drunen / Elshout.

Drive in Show Drunen, FeestDJ  Drunen,  DJ voor feest Drunen,  Drive in Show Elshout

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, braderie, 

trouwfeest, verjaardag, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Drunen, Elshout e.o.

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow uit Drunen verzorgt al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
Drive in Show Drunen, FeestDJ  Drunen,  DJ voor feest Drunen,  Drive in Show Elshout
DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN DRUNEN, ELSHOUT EN OMGEVING.

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Drunen ?

DJ voor een feest in Drunen, 

DJ voor een bruiloft in Drunen

DJ voor een bedrijfsfeest in Drunen, 

DJ voor een verjaardag in Drunen

Drive in Show voor een feest in Drunen

Drive in Show voor een bruiloft in Drunen 

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Drunen 

Drive in Show voor een verjaardag in Drunen

of zoek je een DJ of Drive in Show in Elshout ?

DJ voor een feest in Elshout 

DJ voor een bruiloft in Elshout

DJ voor een bedrijfsfeest in Elshout

DJ voor een verjaardag in Elshout

Drive in Show voor een feest in Elshout

Drive in Show voor een verjaardag in Elshout

Drive in Show voor een bruiloft in Elshout

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Elshout

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe opdrachtgever op jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Elshout of een van de omliggende plaatsen !

 

Leuke feestlocaties in Drunen: Partycentrum De Remise, Partycentrum Wijnand van Delft, Feestcafé "Het Hart van Drunen", Plein13, Partyrestaurant De Molen, Ons Café, Café De Klinkert, Den Dries, De Drie Linden of Café Bar De Hei. 

 

of in Elshout: De Gekroonden Hoed, Het Oude Tramstation

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

bottom of page