top of page

Alround DJ / Drive in Show Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Dongen

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, trouwfeest, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Dongen 

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow uit Waalwijk verzorgt al ruim twintig jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, rook- en bellenblaasmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Dus zoek je een DJ of Drive in Show voor jouw feest in Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer of Dongen?

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen

DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Dongen EN OMGEVING.

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Kaatsheuvel ?

DJ voor een feest in Kaatsheuvel 

DJ voor een verjaardag in Kaatsheuvel

DJ voor een bruiloft in Kaatsheuvel

DJ voor een bedrijfsfeest in Kaatsheuvel

Drive in Show voor een bruiloft in Kaatsheuvel

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Kaatsheuvel

Drive in Show voor een verjaardag in Kaatsheuvel

Drive in Show voor een feest in Loon op Zand

Drive in Show voor een feest in Kaatsheuvel

DJ voor een feest in Loon op Zand 

DJ voor een verjaardag in Loon op Zand

DJ voor een bruiloft in Loon op Zand

DJ voor een bedrijfsfeest in Loon op Zand

Drive in Show voor een bruiloft in Loon op Zand

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Loon op Zand

Drive in Show voor een verjaardag in Loon op Zand

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

bottom of page