top of page

DJ Drive in Show Vlijmen, Nieuwkuijk, Vliedberg

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, trouwfeest, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg 

De Party-Discoshow uit Waalwijk verzorgt al ruim vijfentwintig jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

Ruime keus in muziekstijlen

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, rook- en bellenblaasmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Dus zoek je een DJ of Drive in Show voor jouw feest in Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg?

We zijn bekend bij De Ster Nieuwkuijk, De Steeg in Haarsteeg, D'n Braai, Dries van Peere, t Veerhuis Bokhoven, Partycentrum Wijnand van Delft, Partycentrum Remise, De Korenmolen en meer..

Drive in Show Vlijmen, FeestDJ  Vlijmen,  DJ voor feest Vlijmen,  Drive in Show Vlijmen

DE PARTY-DISCOSHOW IS DE ALLROUND DRIVE IN SHOW VOOR OOK JOUW BRUILOFT, TUINFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT. TENTFEEST, DISCO DANCE CLASSICSPARTY, 80's & 90's PARTY, FOUT FEEST of HOLLANDSE AVOND IN VLIJMEN, NIEUWKUIJK, HAARSTEEG EN OMGEVING.

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !

bottom of page