DJ DRIVE IN SHOW Waalwijk, Baardwijk, Besoijen

Drive in Show Waalwijk, Feest DJ Waalwijk, DJ voor feest in Waalwijk, DJ voor bruiloft in Waalwijk

De Drive in show / DJ voor ook jouw feest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, braderie, 

trouwfeest, verjaardag, tentfeest, bedrijfsfeest, receptie of feestje thuis in Waalwijk, Baardwijk, Besoijen e.o.

Allround en ervaren voor altijd een geslaagd feest !

PArty-Discoshow XXL 2
PArty-Discoshow XXL 2

press to zoom
Party-Discoshow XXL 3
Party-Discoshow XXL 3

press to zoom
Disco Dance Classics Party
Disco Dance Classics Party

press to zoom
PArty-Discoshow XXL 2
PArty-Discoshow XXL 2

press to zoom
1/12

Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk! Dankzij mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik de juiste muziekale sfeer moet neerzetten. Afhankelijk van het feest en het moment passen we onder andere het volume en de lichtshow aan. Als DJ hou ik rekening met de verschillende soorten gasten en jullie wensen.

Ruime keus in muziekstijlen

De Party-Discoshow verzorgt vanuit Drunen al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van feesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Eerst als DJ via een AV-bedrijf. Later zelfstandig onder de naam Party-Discoshow. Met passie zorg ik ervoor dat ook jouw feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsset welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines. Ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Het kan dus gewoon "basic"of juist extra (XXL) uitgebreid. De Party-Discoshow maakt ook jouw feest bijzonder. Klik hier voor meer informatie !

Telefoon: 06 - 36319786

 

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook houden we je op de hoogte wat betreft de PARTY-DISCOSHOW.NL

arrow&v

Wij hebben je aanvraag ontvangen

Drive in Show Den Bosch, Drive in Show 's Hertogenbosch, Bruiloft DJ Den Bosch, Feest DJ Den Bosch
Drive in Show Waalwijk, Feest DJ Waalwijk, DJ voor feest in Waalwijk, DJ voor bruiloft in Waalwijk

Dus zoek je een DJ of Drive in Show in Waalwijk ?

DJ voor een feest in Waalwijk, 

DJ voor een verjaardag in Waalwijk

DJ voor een bruiloft in Waalwijk

DJ voor een bedrijfsfeest in Waalwijk

Drive in Show voor een bruiloft in Waalwijk 

Drive in Show voor een bedrijfsfeest in Waalwijk

Drive in Show voor een verjaardag in Waalwijk

Drive in Show voor een feest in Waalwijk

Ons werkgebied is primair het gebied tussen Den Bosch, Tilburg, en Oosterhout. Maar ook daarbuiten zijn we te boeken. Ofwel zoek je een Drive-in show  / allround DJ voor ook jouw feest, bruiloft, evenement, verjaardag, trouwfeest in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Haarsteeg, Engelen, Rosmalen, Vlijmen, Cromvoirt, Helvoirt, Vught, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, De Moer, Oosterhout, Heusden, Eethen, Dussen, Veen, Wijk en Aalburg, Giessen, Vught, Nieuwkuijk, Elshout, Waspik, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Geertruidenberg, Made of Raamsdonkveer. Dan ben je aan het goede adres !